Over ons

  • MR. NEGATIVITY DOES NOT LIKE THE SUNNY DAYS. Iedereen kent wel een Mr. Negativity! Hij klaagt; over de felle zon op zijn bakkes, over de wind die het net wat frisjes maakt, over lawaai op straat en vul maar aan. Terwijl jij lekker op het terras wil genieten van de nazomer. Onze Mr. Negativity is geen ode aan zo’n klagende man. Neen! Integendeel het is een kreet van vreugde en blijdschap. Leef zonder te klagen en geniet!

Wat is Chaos bieren:
Chaos bieren is een superkleine craft bier brouwer in het oosten van het land. Wij houden van goed bier en daarmee is ons doel simpel. vanuit chaos, fantastisch bier maken. Door onze extreme mix van passie en chaos zijn die bieren altijd speciaal en iedere keer verrassend. Niet overtuigd? Probeer ons bier. Kijk op onze webshop of bij een winkel bij jouw in de buurt en vraag naar ons.

Roeren in de chaos:
De chaosbrouwers hebben hun scheppende kunsten ondertussen niet aan de wilgen gehangen. Oh nee, verre van dat. Aan de Chaosplatz wordt nog volop met de roerspaan in de chaos geroerd en knutselen de chaosbrouwers verder om unieke creaties te maken. Gewoon om dat we dat lekker vinden. Toch zal, ondanks dat ze bijzonder lekker zijn, slechts een gelukkig klein aantal van die bieren een vaste plek bemachtigen. Dus houd het in de gaten.