Over ons

  • Citroenkwast
    Oververhit en dorstend naar frisheid het terras op. Hier blijven we de rest van de dag vertieren en manen onszelf tot kalmte. Gewoon, omdat we nergens anders zin in hebben. Dit is waar de krolse kerels en wulpse meiden zichzelf etaleren. Dus geef je ogen de kost en neem nog een slok van dit verkoelende bier. Verhitte hitsigheid met frisse citroen, gember en kaffir lime, dat is ouderwets genieten van de zomer met een Citroenkwast!

Wat is Chaos bieren:
Chaos bieren is een superkleine craft bier brouwer in het oosten van het land. Wij houden van goed bier en daarmee is ons doel simpel. vanuit chaos, fantastisch bier maken. Door onze extreme mix van passie en chaos zijn die bieren altijd speciaal en iedere keer verrassend. Niet overtuigd? Probeer ons bier. Kijk op onze webshop of bij een winkel bij jouw in de buurt en vraag naar ons.

Roeren in de chaos:
De chaosbrouwers hebben hun scheppende kunsten ondertussen niet aan de wilgen gehangen. Oh nee, verre van dat. Aan de Chaosplatz wordt nog volop met de roerspaan in de chaos geroerd en knutselen de chaosbrouwers verder om unieke creaties te maken. Gewoon om dat we dat lekker vinden. Toch zal, ondanks dat ze bijzonder lekker zijn, slechts een gelukkig klein aantal van die bieren een vaste plek bemachtigen. Dus houd het in de gaten.