Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 58: Het begint alweer opnieuw

De natuur is ontwaakt, de nestjes zijn vol en de brouwertjes hebben er wer zin in. Zij waren dus al vroeg uit hun netjse om weer eens lekker in de ketel te roeren. Het hun befaamde geknakte stokken wel te verstaan. Maar de hitte dan? Ach, de hitte kan hen niet zoveel deren. Als er aan het einde van de dag maar iets verfrissends tegenover staat. En op de Chaosplatz moet dat natuurlijk geen probleem zijn.

Geplaatst op Geef een reactie

Citroenkwast! Het nieuwste bier van Chaos!

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het er. Citroenkwast van Chaos. Onze nieuwste telg in de Chaos familie. Verfrissend, dorstlessend en een tikkie ondeugend. Perfect foor de genieters op het terras. En Hoe fijn is dat. Die zijn weer open. Dus blijf nog even zitten. Het is er weer voor.

Citroenkwast vind je natuurlijk ook in onze webshop

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew goodness 56: Hebben we een winnaar?

Eindelijk weer een nieuwe brouwdag. De brouwers van Chaos konden het nauwelijks afwachten en stonden natuurlijk al veel te vroeg voor een dichte deur te trappelen.
Eenmaal binnen was er dan ook haast geen tijd voor koffie, er moest nog zoveel gebeuren. Het graan geschroot, de hop gewogen, water in de ketels en niet te vergeten de vlam eronder. En dan, dan kan er eindelijk weer in de chaos geroerd worden en zijn de brouwertjes weer helemaal gelukkig.