Geplaatst op Geef een reactie

Al weer een heel jaar Chaos

Wie had dat gedacht. Precies 1 jaar geleden zaten we bij de KvK om Chaosbieren in te schrijven. Net als Cthulhu zijn, we nog ver verwijderd van onze droom voor ‘World Domination’. Dus dromen net als hij rustig door. Desondanks, wat hebben we, ondanks Corona, een te gek jaar achter de rug. Bedankt dat jullie het mogelijk maken om onze gekke dromen waar te maken.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness: 52 Berried Darkness

Man, man, man. Wat een week. Avondklok, rellen, demonstraties, plunderingen. Daar worden de brouwers van Chaos niet gelukkig van.
Die worden gelukkig van vroeg hun bedje uit op New Brew Day. Dan mogen ze weer doen wat ze het liefste doen. Roeren in de Chaos.
en dan alleen om mooie dingen te maken. Bier. vandaag staat versie 2 van de Chocalade Frambozen taart op het programma. En die pet?
Die past ons niet.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness: 51 I drink and I know things

Ja hoor de Chaosbrouwers beginnen het jaar goed. Gisteren al een nieuwe batch Morrigan. Vandaag een nieuw experiment!
Hup, Hup. Pyjamaatjes uit, tanden poetsen en haren kammen. Nog snel een kop koffie (au, heet) en een broodje kaas. Alles staat al klaar. Nog
even een muziekje op en de vlam kan weer onder de pan. Wat gaat het worden? Wat maakt het uit. New Brew Day is begonnen!

Geplaatst op Geef een reactie

Chaos brouwt weer bij Huttenkloas

We zijn er al weer bijna door heen. Tijd dus voor een nieuwe batch Morrigan Irish Red. De bami kan nauwelijks zonder geconsumeerd worden. Dat is natuurlijk niet waar. Dat kan prima. Maar kom op zeg, zo’n heerlijke Morrigan erbij. Dat maakt het toch net wat lekkerder. Nog een paar weekje geduld dus. Het is onderweg.