Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 67: Cthulu Batch 2

Daar gaan ze weer hoor, de brouwertjes van Chaos. Nog steeds easy on down. Ze zijn met een recept voor een nieuw bier bezig en dat verdient geen haast. Rustig, met een kop koffie links en roerstok rechts, roeren in de chaos. Ergens achter de regenboog wacht weer iets moois. Ze kunnen haast niet wachten tot ze achter de regenboog zijn.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 66: Cthulu Batch 1

Woopdiepdoop. Daar zijn ze eindelijk weer. De brouwertjes van Chaos. Veel te lang geen eigen brouwdag gehad. Sommigen vroegen zich af of we nog wel in Kansas waren. Ja, Zo druk, druk, druk dus. Hoogtijd op de weer aan de weg te timmeren met een nieuw Chaotisch Experiment. maar wel Kalm aan. Ease on down the road. En zo wordt dit Experiment ook. Niet te zwaar aan tillen.

Geplaatst op Geef een reactie

Apocalyps 2022: Het einde is nog maar net begonnen!

Apocalyps 2022 Espresso Stout

Daar is ie dan onze Apocalyps 2022! Espresso Stout voor het einde der tijden. Nu verkrijgbaar op onze webshop en de bekende winkels.

Ronnie Soak, beter bekend als “Chaos”, de vijfde ruiter van de Apocalyps. Ronnie stapte uit de band vlak voordat de “4 ruiters van de Apocalyps” doorbraken en bekend werden bij het grote publiek. Om deze ruiter te eren, brouwde Chaos bieren de Apocalyps 2022. Zwaar, donker en onheilspellend. Het einde der tijden is nog nooit zo bitterzoet geweest. Neem plaats bij de haard en geniet van het uitzicht op het einde der tijden dat op je afstormt.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 63: Let’s keep it dark

YES! 2022 is begonnen. Eindelijk hebben we weer een brouwdag. Toegegeven het duurde veel te lang en de brouwertjes zijn flink aangekomen van de feestdagen. Dus het werd ook wel weer tijd. D’r uit met dat luie zweet. Hup aan de slag. Dat vinden ze trouwens helemaal niet erg hoor. Ze hebben er zelf ook duister genoegen in om de vuren weer onder de ketels te ontsteken en de Chaos los te laten in het kleine brouwerijtje. Het wordt vast een mooi jaar.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 62: The Galaxy is ours to burn

Hell Yeah! het mag allemaal wel weer wat spannender voor de brouwers van Chaos. Natuurlijk een paar daagjes rust in de herfstvakantie vinden zij ook wel lekker maar dat is nog geen reden om geen New Brew Day te doen. Dus hop hop hop, Na al dat rusten de Tijd om weer te branden! Het woord van de dag is GALAXY! Eerst een broodje kaas en koffie natuurlijk. Dat spreekt voor zich!

Geplaatst op Geef een reactie

Het einde nabij met de Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout.

Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout.

Het einde van het jaar weliswaar. Binnenkort komt ons nieuwe speciaalbier uit: Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout. Daar krijg je haar van op je tanden, het koude zweet van op je rug, de rillingen van over je lijf. Perfect natuurlijk voor de einde der tijden wat op ons afraast. Kun je er nu al van genieten? Nee, helaas dat zal nog niet gaan. Kun je het alvast bestellen. Nope. Ook dat gaat nog niet lukken. Je zult er nog even op moeten wachten maar reken er maar op dat het einde nog nooit zo straf heeft gesmaakt.
Houd ondertussen gewoon onze website en socials in de gaten voor meer nieuws en een besteldatum. Ondertussen kun je natuurlijk vast gaan voor genieten!

Team Chaos.