Geplaatst op

DAVO Kloonwedstrijd #5

Nog één rondje chaos en plezier dan. De Joyride, onze kloon van DAVO’s Roadtrip, is vandaag gebotteld.
Motor aan en liters verbranden. Hard over de smalle onverharde wegen, scherp door de veel te krappe bochten. Dat heeft krassen gegeven. Misschien zelf een deukje. Mag de pret niet drukken mensen. Dans met ons mee op Roxette, immer krijsend uit de speakers!

Geplaatst op

Apocalypse 2020: een ode aan Ronnie Soak

Een vreugdevolle ochtend voor de brouwers van chaos bieren want een nieuwe brouwdag kondigt zich aan.
Extra vreugdevol omdat we vandaag weer ons jaarstuk gaan brouwen. Apocalypse 2020. Onze ode aan de vijfde ruiter van de Apocalyps. Ronnie Soak. We hebben onze hoofdjes diep in de voorraadkasten gestoken op zoek naar verloren gewaande mouten. En ja, alles is teruggevonden en in de schrootmolen beland. Zodat we dit jaar wederom een voortreffelijke Russian Imperial Stout kunnen brouwen. Lekker dik in de mout en hoog in de alcohol. Perfect bier voor het einde der tijden dachten wij zo! Onsteek de vuren en laat de chaos over je heen spoelen.

Geplaatst op

Man overboord een heerlijke Dubbel

Bier #33 ‘Man overboord’ Chaos is vandaag weer aan het bottelen geslagen. Uiteraard moest eerst het dek en onderhevige flessen van een fikse reiniging voorzien worden. Maar er staat nu dan ook een blinkende hoeveelheid gevulde flessen op de kade. Nog even geduld voor de nagisting.

Geplaatst op

Valentijnsactie

Valentijnsdag. De dag waarop de liefde gedeeld wordt met een onbekende. Chaosbieren weet al lang dat delen vreugde brengt. Daarop hebben we een facbook actie gestart om ons in een reactie laten weten wie er volgens jou een heerlijke doos vol chocolade van De Koning verdiend heeft. Wij zorgen wij ervoor dat die speciale iemand het ook krijgt. Op Valentijnsdag maken we bekend wie de gelukkige is.

Geplaatst op

DAVO Kloonwedstrijd #4

Chaosbieren doet dit jaar weer mee met de Kloonwedstrijd van Davo Dit keer om de ‘Roadtrip’ van DAVO zo goed mogelijk na te maken.

De brouwdag was een wilde rit vol chaos en plezier. Onze joyride zit in het gistingsvat.
Een klein wonder was het wel want de weg was lang en gevaarlijk. Tel daarbij op onze stuurmanskunst en
roekeloosheid en je weet het! Precies op tijd de handrem aangetrokken en slippend voor de afgrond gestopt.
Vooruit een klein dansje op roxette die nog altijd uit de speakers schalt.

Op zondag 10 mei is valt het oordeel van de brouwers van DAVO. Wij hebben er al vast weer zin in.

Geplaatst op

DAVO Kloonwedstrijd #3

Chaosbieren doet dit jaar weer mee met de Kloonwedstrijd van Davo Dit keer om de ‘Roadtrip’ van DAVO zo goed mogelijk na te maken.

Natuurlijk blijft dit voor Chaosbieren een Dat zit in onze natuur. Maar we maken veel goed met onze tomeloze energie, passie en plezier in brouwen. Gaat het dit jaar lukken om dichterbij het origineel te komen. We zullen het zien. Krijgen we net zo’n mooi bier als vorig jaar met de ‘Come unDONe’. Wij gaan er vanuit dat deze beter wordt. Jawel de lat ligt hoog. 08 februari gaat de brander aan en maken we de start aan onze versie van de Roadtrip. ‘JOYRIDE’!

Op zondag 10 mei is valt het oordeel van de brouwers van DAVO. Wij hebben er al vast weer zin in.

Geplaatst op

Man Overboord: Belgische Dubbel

Bier #33 ‘Man overboord’ Drie weken hebben we verscholen gelegen in onze duistere kajuitjes, broedend, zwetend, op een nieuw recept.
Tijd genoeg gehad dus om ook te bedenken dat we ons nog nooit aan een Belgische dubbel hebben gewaagd. Dat is raar merken de brouwers op. Maar geen man overboord. Dat kunnen we recht zetten. ‘Man Overboord’ een donkerkleurige Belgische dubbel. De vergisting is gestart.

Geplaatst op

Eternal Darkeness: Mild Chocolate IPA

Ja mensen bier #30 ‘Eternal Darkeness’ is klaar. Een Milde Chocolate IPA. Het is weer een fantastish bier geworden maar niet wat we in gedachten hadden. Het heeft dus nog wat schaafwerk nodig. De chocolade mag meer naar boven te komen en we denken aan wat andere hopsoorten. Desondanks proosten we graag met dit bier en we hebben nog wat staan.