Geplaatst op Geef een reactie

Apocalyps 2022: Het einde is nog maar net begonnen!

Apocalyps 2022 Espresso Stout

Daar is ie dan onze Apocalyps 2022! Espresso Stout voor het einde der tijden. Nu verkrijgbaar op onze webshop en de bekende winkels.

Ronnie Soak, beter bekend als “Chaos”, de vijfde ruiter van de Apocalyps. Ronnie stapte uit de band vlak voordat de “4 ruiters van de Apocalyps” doorbraken en bekend werden bij het grote publiek. Om deze ruiter te eren, brouwde Chaos bieren de Apocalyps 2022. Zwaar, donker en onheilspellend. Het einde der tijden is nog nooit zo bitterzoet geweest. Neem plaats bij de haard en geniet van het uitzicht op het einde der tijden dat op je afstormt.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 62: The Galaxy is ours to burn

Hell Yeah! het mag allemaal wel weer wat spannender voor de brouwers van Chaos. Natuurlijk een paar daagjes rust in de herfstvakantie vinden zij ook wel lekker maar dat is nog geen reden om geen New Brew Day te doen. Dus hop hop hop, Na al dat rusten de Tijd om weer te branden! Het woord van de dag is GALAXY! Eerst een broodje kaas en koffie natuurlijk. Dat spreekt voor zich!

Geplaatst op Geef een reactie

Het einde nabij met de Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout.

Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout.

Het einde van het jaar weliswaar. Binnenkort komt ons nieuwe speciaalbier uit: Apocalyps 2022. Een onmeunige straffe Espresso Stout. Daar krijg je haar van op je tanden, het koude zweet van op je rug, de rillingen van over je lijf. Perfect natuurlijk voor de einde der tijden wat op ons afraast. Kun je er nu al van genieten? Nee, helaas dat zal nog niet gaan. Kun je het alvast bestellen. Nope. Ook dat gaat nog niet lukken. Je zult er nog even op moeten wachten maar reken er maar op dat het einde nog nooit zo straf heeft gesmaakt.
Houd ondertussen gewoon onze website en socials in de gaten voor meer nieuws en een besteldatum. Ondertussen kun je natuurlijk vast gaan voor genieten!

Team Chaos.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 61: Mag het wat lichter?

Met dit sombere weer zou je maar zo mismoedig kunnen worden en lekker gaan genieten van de donkere zware bieren maar de brouwertjes zijn daar vandaag niet aan toe. Vandaag gaan ze voor licht. Wie weet denken ze dat ze zo meer balans in de Chaos kunnen brengen. Wie zal zeggen? De mannen van Chaos niet. Zij hebben daar helemaal geen verstand van. Welnee! Maar ze kunnen wel de donkere stukjes voor een dag links laten liggen. En zo voor licht zorgen. Al was het maar in hun eigen pannetjes.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 60: Is het bij jullie ook zo vroeg?

Veel te laat naar bed en daarom ook veel te vroeg weer uit de veren. Gelukkig deert dat de brouwertjes van Chaos niet zoveel op een Nieuwe Brouwdag. Welnee! Dolgelukkig zijn ze dat ze eindelijk weer met hun geknakte stok in de drek van Chaos mogen roeren. Wetend dat dat daar altijd iets verrassends uitkomt. Meestal nog smakelijk ook. Dan is vroeg opstaan helemaal niet erg.

Geplaatst op Geef een reactie

Homebrew Goodness 59: De brouwertjes zijn weer bezig

He Gelukkig, de vakantie is voorbij. Eindelijk mogen de brouwertjes van Chaos weer doen wat ze liefste doen. Toegegeven, ze waren niet allemaal even blij dat de wekker al weer vroeg rinkelde. Nee, ze sprongen niet uit hun bedjes. Het was meer een soort van traag rollen en langzaam overeind kruipen naar de koffie. Een beetje met tegenzin een broodje kaas eten. Traag werd alles klaar gezet. Maar eenmaal boven hun vertrouwde granen zat het oude tempo er weer snel in. Niet veel later stonden ze weer als blije kindertjes te roeren in hun pannen. Alles voelt weer als vanouds. Er wordt weer gebrouwen en dat is vreugde!