Posted on Leave a comment

Homebrew Goodness 67: Cthulu Batch 2

Daar gaan ze weer hoor, de brouwertjes van Chaos. Nog steeds easy on down. Ze zijn met een recept voor een nieuw bier bezig en dat verdient geen haast. Rustig, met een kop koffie links en roerstok rechts, roeren in de chaos. Ergens achter de regenboog wacht weer iets moois. Ze kunnen haast niet wachten tot ze achter de regenboog zijn.

Posted on Leave a comment

Homebrew Goodness 66: Cthulu Batch 1

Woopdiepdoop. Daar zijn ze eindelijk weer. De brouwertjes van Chaos. Veel te lang geen eigen brouwdag gehad. Sommigen vroegen zich af of we nog wel in Kansas waren. Ja, Zo druk, druk, druk dus. Hoogtijd op de weer aan de weg te timmeren met een nieuw Chaotisch Experiment. maar wel Kalm aan. Ease on down the road. En zo wordt dit Experiment ook. Niet te zwaar aan tillen.

Posted on Leave a comment

Apocalyps 2022: Het einde is nog maar net begonnen!

Apocalyps 2022 Espresso Stout

Daar is ie dan onze Apocalyps 2022! Espresso Stout voor het einde der tijden. Nu verkrijgbaar op onze webshop en de bekende winkels.

Ronnie Soak, beter bekend als “Chaos”, de vijfde ruiter van de Apocalyps. Ronnie stapte uit de band vlak voordat de “4 ruiters van de Apocalyps” doorbraken en bekend werden bij het grote publiek. Om deze ruiter te eren, brouwde Chaos bieren de Apocalyps 2022. Zwaar, donker en onheilspellend. Het einde der tijden is nog nooit zo bitterzoet geweest. Neem plaats bij de haard en geniet van het uitzicht op het einde der tijden dat op je afstormt.

Posted on Leave a comment

Homebrew Goodness 63: Let’s keep it dark

YES! 2022 is begonnen. Eindelijk hebben we weer een brouwdag. Toegegeven het duurde veel te lang en de brouwertjes zijn flink aangekomen van de feestdagen. Dus het werd ook wel weer tijd. D’r uit met dat luie zweet. Hup aan de slag. Dat vinden ze trouwens helemaal niet erg hoor. Ze hebben er zelf ook duister genoegen in om de vuren weer onder de ketels te ontsteken en de Chaos los te laten in het kleine brouwerijtje. Het wordt vast een mooi jaar.