Posted on

Smokelaar en Chaos doen een Co-Lab

Je leest het goed. De Smokkelaar en Chaos slaan de handen in een om samen een nieuw bier te maken. Het was wikken en wegen met welk recept we samen zouden komen en dat is uiteindelijk gelukt. Houden we je langer in spanning. Ja we houden je langer in spanning. Want wat het wordt en wanneer het komt dat houden we nog even geheim. Vooruit: Een tipje van de sluier. Het komt in 2023!

Posted on

Binnenkort verkrijgbaar, Agent Orange Trippelbock

De Donkere dagen zijn nog ver voor ons, maar Chaos maakt zich vast klaar voor het komende storm seizoen. Niet met een dekentje over onze hoofden maar een remedie tegen al die duisternis. Agent Orange brandt al die nare gevoelens bij je weg en laat je achter met een warm en gelukzalig gevoel. En kom, wees eens eerlijk naar je zelf. Die had je toch verdiend.

Het is nog even wachten tot ze van de lijn af rollen, maar zodra ze er zijn vind je ze hier!

Posted on

Nu verkrijgbaar: Wuthering Hops

Jawel, alweer een nieuw bier van de brouwers van Chaos: Wuthering Hops. Want waarom zou je die bittere literatuur lezen als je ook kunt genieten van deze smack packed Hayz Double Inda Pale Ale. Eerlijk gezegd wij hebben geen idee. We lezen nog wel eens een goed boek maar dan staat nu wel deze kanjer op het bijzet tafeltje.

Posted on

Binnekort verkrijgbaar, Wiejese Weizen!

Wiejese Weizen

Zijn jullie klaar voor een verfrissend en heerlijk nieuw bier? Wij staan te trappelen van ongeduld om onze nieuwe Wiejese Weizen, een hefeweizen, aan te kondigen. Binnenkort beschikbaar voor alle bierliefhebbers!

Wat is een hefeweizen, vraagt je? Hefeweizen is een type tarwebier dat zijn oorsprong vindt in Beieren, Duitsland. Het wordt gebrouwen met een hoog percentage tarwe en heeft kenmerkende smaken van banaan en kruidnagel. Geen angst. Dat hebben we er niet ingestopt. Het bier ziet er wat wazig uit door de aanwezigheid van zwevende gist en is niet gefilterd, waardoor het een vol en romig mondgevoel heeft.

Onze Wiejese Weizen is een perfect voorbeeld van deze klassieke bierstijl, met een unieke twist. Gebrouwen volgens traditionele Beierse methoden en met alleen de beste ingrediënten, barst onze hefeweizen van smaak en aroma. Het heeft een zachte en fluweelzachte textuur, met een zoete en fruitige smaak die in balans is met precies de juiste hoeveelheid bitterheid.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek naar een nieuwe en verfrissende drank om te proberen, Wiejese Weizen is de dorstlesser.
Dus maak je klaar om onze nieuwste en grootste biercreatie te proberen. Wiejese Weizen! Binnenkort verkrijgbaar. Proost op goed bier en goede tijden!

Posted on

FlowerChild India Pale Ale. Laat dat bosje bloemen maar staan.

FlowerChild

Attentie alle bierliefhebbers! We hebben een spannende mededeling: FlowerChild IPA is nu verkrijgbaar in ons assortiment! Deze heerlijke en verfrissende India Pale Ale is de perfecte aanvulling op onze collectie, en van elke bierkenner. Met zijn bloemige geuren zal het zeker een nieuwe favoriet worden. Hier is alles wat je moet weten over onze nieuwste aanwinst. Bergen hop waaronder Citra, Galaxy en Simcoe geeft FlowerChild zijn Frisse afdronk.

FlowerChild is een eerbetoon aan de hippie cultuur die in de jaren zestig ontstond. Lekker tegendraads tegen de geldende maatschappij. Weg de regels, meer vrijheid, en heel veel liefde. Allemaal jammerlijk mislukt natuurlijk. naarmate ze ouder werden wilden zij ook wel een eigen huis. En ja, nu 60 jaar later zien we waar dat naar toe geleid heeft.

Dus proost op deze wereld verbeteraars! Dank voor jullie inzet.

Posted on

Chaos zoekt versterking.

Niets zo mooi om een beetje chaos te verspreiden over het hele land vanuit Wijhe (Ov.).
Wat drie jaar geleden als hobby begon, begint steeds meer een bedrijf te worden.
Dat betekent meer dan lekkere bieren brouwen en proeven. Dat blijft natuurlijk, maar het is ook: plannen maken, klanten bezoeken, bier bezorgen, nieuwe klanten en verkoopkanalen zoeken, bellen, bellen, bellen, mailen, mailen, mailen, op festivals staan, marketingstrategieën en crowdfunding regelen, vergaderen en eigenwijs doorzetten. Niet opgeven, kijken wat wel mogelijk is, waar groei zit en zo de Chaos verder te verspreiden.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die onze passie delen. Ben jij deze persoon? Ben je bereid om hier 1 dag per week voor te gaan? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor bier, jij voor tijd!

Posted on

Chaos op Twents bierfestival

Zondag 5 juni 2022 staat Chaosbieren op de 10e editie van het Twents speciaalbier festival.
Dat belooft heerlijke biertjes, goede muziek, lekker eten en natuurlijk heel veel gezelligheid!
oh ja een beetje regen.